BisnesJaya Logo


Home :: Kangen Water :: Tone Excel

Tarikh Kemaskini : 7-Feb-2015
 
Rahsia Gali Lautan Emas Guna Kapal Korekkkkk.......

(Lagi Cepat/ Mudah/ Banyak)!

(Ini adalah website persendirian Kak Jah/ BisnesJaya.com, dari masa ke semasa akan di update untuk memberi info terkini.)

World is Awakening

Kangen Water
 
Change Your Water, Change Your Life
 

Hmmm FRUST jugak bila dpt tahu ilmu pasal air ni... mana tak nyer - dah hidup dekat setengah abad baru tahu bahawasanya selama ini air yg ku minum adalh air yg SALAH! Jgn main2 pasal air ni sbb ianya merupakn keperluan UTAMA/PENTING dlm TUBUHBADAN kita, duit bnyk pun kalau sakit buat haper!

Now dh tahu, MISI ku nak cerita kat SEME ORG, nak sampaikn ILMU BERMANFAAT ni, org tu beli mesin ker tdk, beli air ker tdk, sekurang-kurangnya ku dh bg knowledge kat mereka supaya minum air yg BETUL. "Income tu hanya sebagai PENANDA ARAS KEBERKESANAN keje kita" - itu yg kjah belajar dr sifu baru ku sifu mus. Tq sifu mus... "Kita jgn kejar duit, kita kejar bagi TAMBAH NILAI/manfaat kpd masyarakat, duit akan dtg dgn sendirinya..."

So far penanda aras keberkesanan keje ku spt di bwh :)

Mula-mula tunjuk income dulu :) Kasi bakar semangat!

MyIncomeSept

Inilah dia figure my income 1st mth Sept-2015 di bisnes kangen water:

Total sebulan bonus 8-points statement = RM 339,611.00 !

Campur bonus 6A USD 3 ribu x RM = RM 12,776.00

Campur bonus top sponsor 8-points SD USD 8 ribu x RM = RM 34,960.00

Campur jualan merchandise = RM Belasan ribu

So Total semua income ~RM 400 ribu!!

Pengsan! Bulan pertama nih! Lepas ni x leh tunjuk lgi dh income bulan2 seterusnya atas tujuan keselamatn!

Ada LEBIH 10 ORANG LEADERS kjah income puloh2 ribu di bulan pertama nih! Giler!

So, dptkn MAKLUMAT LENGKAP, baru tahu ke'luarbiasa'an giler biz ini. X nak buat biz, guna produk pun dh bagus sngt utk kesihatn u & seluruh isi keluarga u!

 

                                                                                                                                                                         


Before cerita lanjut, nak bagitahu kjah sedang mencari rakaniaga Indonesia & India. Jika anda atau saudara-mara anda atau kawan-kawan anda ada contact di sana, connect kan dgn kjah 0193105171, kjah akan bantu kembangkan rangkaian anda. Grab peluang besar giler nih! Tak habis makan 7 keturunan!
 
Kangen-Indonesia     Kangen-India

***

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
Latest TOUR KANGEN WATER
Dato' Jah BisnesJayaChampion
8-12 Feb 2016

Tour Bas London

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
TOUR UTARA 
===========

🎯 Day 1: 8hb Feb 2016 (Isnin) 8.45 malam @IPOH, PERAK - Preview/Demo
✔️Contact: Dato Sofar 0165675678 
✔️Alamat: Tim Champion Ipoh, No. 18, Jalan Meru Bestari A5, Medan Meru Bestari, Bandar Meru Raya, 30020 IPOH (berdekatan KFC, di belakang Klinik 1 Malaysia).
✔️Map
https://maps.google.com/?q=4.673268%2C101.075684

🎯Day 2: 9hb Feb 2016 (Selasa) 2.00 petang @GURUN, KEDAH
- Preview/Demo
✔️Contact: Haq 01110772467 
✔️Alamat: Darul Quran Wal Hadis (DARWIS)
Kg Sg Rotan, 08300 Gurun.
✔️ Map/guide ke lokasi hubungi Haq.

🎯Day 2: 9hb Feb 2016 (Selasa) 8.45 malam @JITRA, KEDAH
- Preview/Demo
✔️Contact: Sarina 0194644319
✔️Alamat: Bilik Seminar Pustaka Rihaz
No. 15, Jln Halban 1,Tmn Sri Halban, 06000 Jitra (bertentangan KFC hadapan Tanah Merah bersebelahan Hock Soon Jitra Hardware & Machinery & Sime Tyres).
✔️ Map/guide ke lokasi hubungi Sarina.

TOUR PANTAI TIMUR
=================

🎯Day 3: 10hb Feb 2016 (Rabu) 8.45pm @PASIR MAS, KELANTAN - New Distributor Training (NDT) bersama Sifu Mus.
✔️Contact: Rokiah 0108142181
✔️Alamat: Pejabat Urusan BisnesJaya Pasir Mas
Lot 2549, Tingkat Bawah, Kubang Pak Amin, Pasir Mas (bangunan baru sebelah Pejabat KADA Pasir Mas).
✔️ Map/guide ke lokasi hubungi Rokiah.

🎯Day 4: 11hb Feb 2016 (Khamis) 8.45pm @KUALA TERENGGANU - Pelancaran Center Ustaz Sabri.
✔️Contact: Ustaz Sabri 0137010897
✔️Alamat: Lot Kedai Berhadapan Sekolah Menengah Kebangsaan Panji Alam, Kuala Terengganu.
✔️Map
https://maps.google.com/?q=5.304287%2C103.145180

🎯Day 5: 12hb Feb 2016 (Khamis) 8.45pm @KUANTAN, PAHANG
- Preview/Demo
✔️Contact: Ustaz Farid 01119821516
✔️Alamat: B8 & B10, Jalan IM 3/10, Bandar Indera Mahkota, 25200 Kuantan (Dewan Seminar, Kelas Belajar Al-Quran Assharif).
✔️Map
https://maps.google.com/?q=3.823246%2C103.279274

JUMPA di lokasi di atas.. 

Dato' Jah - 0193105171
Miss VP Zaimah - 01118817710

 

                                                                                                                                                                          

“Nak Tahu Cara Buat Duit Mengalir Laju Macam Air Dengan Tukar Air Anda Sekarang!?”*
Ini dia… Air Ajaib… Air No. 1 Di Dunia!
Kangen Water

Kangen dalam bahasa Jepun bermaksud ‘Kembali Kepada Asal’. Ini kerana asal badan kita ketika lahir adalah beralkali iaitu tubuh berada dalam keadaan paling sihat dan cergas. Namun akibat gaya hidup, persekitaran, kurang minum air yang betul, makanan dan minuman berasid serta banyak makanan segera, menjadikan badan semakin berasid. Malah badan mula tidak berfungsi dengan optima dan menyebabkan pelbagai penyakit. Semua ini menyebabkan kesihatan kita terganggu.

Air yg terbaik di dunia adalah air zam-zam. Kangen water ni bawah sikit jer drp air zam-zam. Sebenarnya ada 7 tempat Allah jadikan air terbaik di dunia ni. Air2 ini terkenal sebagai air ajaib, air penyembuh, or miracle water, healing water.

Pls yer inilah perkara pertama yang anda kena betulkan minda anda dulu sebelum nak tahu lanjut iaitu mesin kangen ni bukan lah mesin water filter biasa spt yg terdpt banyak kat pasaran luar sana... mesin kangen ini adalah alat perubatan! So jgn bandingkan. Kalau bandingkan jugak sure mesin2 lain tu kalah punya... :)

Dah 40 thn beb... kalau x bagus x de la makin maju berkembang macam sekarang... sendiri pikir laaa..... tengok org2 yg menggunaknnya... itu bru beberapa nama... nanti kat bhgian bwh website ni bab testimoni boleh tengok ramai lgi org2 yg nama besar ni guna... x kan la mereka or assisstant mereka x check dulu sebelum guna... org2 ni mesti nak pakai yg terbaik shj  terutama yg melibatkn kesihatn diri - perkara penting aset seseorg!

Nak join bhgian biznya pula, jgn risau pasal modal... ada beberapa pilihn - utk org x de duit boleh start dgn yg modal rm53 shj tiada mesin, utk org yg x cukop modal boleh buat installmnt beli mesin. Hah langsung tdk membebanknlah cara nak joinnya.

Sebab tu kena dengar penerangan sampai habis. Kalau tdk, buat statement yg menampakkn kebodohn diri sendiri... buat malu diri sendiri jer...

Org dah masuk gear utk misi memberi tambah nilai / manfaat kpd masyarakat iaitu dgn "change yr water change yr life". Income adalah penanda aras keberkesanan kerja2 kita - mula2 rm1juta sebulan, lepas tu rm1juta sehari pulak! Memang possible sbb marketnya worldwide… semua org minum air... di Malaysia sahaja 20+ juta, di dunia 7+ Billion! Terlampau besar giler babas marketnya.


Idaman kalbu setiap leader networker adalah bila global.... <will update later...>
.
.
.

 

7 Lokasi

 
Sejarah

Company

Osaka Factory
 

[1974] : Bermula di Jepun (sudah 4 dekad)

[2003] : Memasuki pasaran USA (dah 12 tahun)

[2005 – 2011] : Memasuki pasaran Canada, Mexico, Brazil, Germany, France, Italy, Portugal, Romania, Mongolia, Australia, Taiwan, Philippines, Hong Kong, Korea

[2012 –  ] : Singapura, Malaysia, Indonesia, Thailand


Offices

Offices2

Enagic Malaysia Sdn Bhd
HQ MidValley
Office address Unit 25-6 & 27-6, The Boulevard, Mid Valley City,
Lingkaran Syed Putra,
59200 Kuala Lumpur 
Malaysia
Tel 603-2282 2332
Fax 603-2282 2335
E-mail malaysia-sales@enagic.com
Visit us on Monday to Friday between 9am to 9pm
Saturday between 9am to 6pm

Certificates & Awards

More Certificates

[Di sah kan oleh 6,500 doktor]
 

ISO9001

ISO13485

Test Report

Saya ringkaskan... dalam banyak2 sijil di atas - 3 sijil ni yg paling power - iaitu peringkat paling tinggi di dunia di iktiraf oleh badan yg bertauliah, tiada mesin air lain yg dapat pengiktirafan setinggi ini. So, nak percaya cakap orang2 yg tak bertauliah tu ker nak percaya pengiktiran pakar dunia ni..?

1). WQA Gold Seal.. the only ionizer in the world yg dpt gold seal certificate frm WQA U.S.A.

2). Japan Association of Preventive medicine for Adult diseases

3).ISO 13485.. medical device


KW-Sijil-WQA   KW-Sijil-JAPA   KW-Sijil-Medical

Rujukan

Research

Research2

Siapa Yang Minum KW

3 Properties

Ciri-1 : Anti-Oksida

Anti-Oxidation

-ORP

+ORP

Ciri-2 : Kluster Mikro

Micro-Clustering

Body 75% Water

Ciri-3 : Alkali

Punca Barah
 
pH acid alkali
 

<Video Demo Kangen>

.

.

.



3 Sifat Air Kangen

Micro-Clustering

Micro-Clustering2

Eco Friendly Hsehold Cleaner

Washes Away Pesticides

Tomato


Mesin Kangen - salah satu...

Flagship

pH Kangen

Electrolysis


[Testimoni - ada banyak sangat testimoni, boleh google search sendiri... ini sebahagian nya...]

Siapa Muda

Umur mereka sama - 70 tahun lebih... sorang tu nampak lebih muda, rambut lebih hitam & lebat, badan lebih tegap sbb dah lama minum air kangen. Beliau adalah CEO Kangen Mr Oshiro himself! :)

Dr Hiromi

Kimo

Sembelit
 

Inflammation


pH 2.5

pH 2.5-Eczema

Eczema-Lawrence

Psoriasis2

Psoriasis4-Susan

Not Safe Breathe

Di Jepun, sektor pertanian pun guna Kangen Water

Subhanallah..

Di Jepun bukan sahaja dlm bidang perubatan, tetapi pertanian juga dah mula gunakan air kangen ph 2.5. 

Sejak gunakan air kangen para petani tak perlu risau terpaksa pakai baju dan mask untuk menyembur racun. Racun tak lagi diperlukan cuma guna ph2.5 dah boleh bunuh germs. Petani dah tak perlu risau boleh pakai baju biasa sahaja.

Pertanian di Jepun sekarang cuba mengurangkan penggunaan bahan kimia sebanyak 80% setiap tahun. Ini berjaya dilakukan dengan air kangen 2.5. 

Pertanian bebas bahan kimia tetapi buah masih sedap dan segar. Inilah kelebihan air kangen yg pelbagai ph. InsyaAllah



                                                                                                                                                                          

CARA NAK BELI MESIN AIR KANGEN
- Sekali bayar
- Banyak kali bayar / ansuran
- "Tokurei" - hanya bayar fees RM53 jer... Hah! Sebab tu kena tahu sampai habis!

Blue Ocean Strategy

AIR KANGEN merupakn PELABURN yg TRBAIK dlm hidup kita sbb bukan shj utk KESIHATN tp boleh mnjana INCOME.

HARGA sngt MURAH, KUALITI sngt TINGGI compare kita minum air2 lain - ni dh masuk 'Blue Ocean Strategy' - pukul habis yg lain.

Sbb tu sngt PENTING dptkn info LENGKAP.



Pelan Pemasaran

Marketing Plan
 

Ada macam-macam jenis income. Cerita detailsnya orang baru baca sure pening. So Kak Jah just bagi high level summarize sahaja. Nanti u dah join, upline u akan guide in details.

- 8 points commission

- Pangkat : 1A / 2A / 3A / 4A / 5A / 6A
- Mesin : 2 / 3-10 / 11-20 / 21-50 / 51-100 / 101
- 1A = rm800 for SD mesin / rm450 for JR mesin
- Cth jika pangkat 6A, 1 mesin SD = 6 x rm800 = rm4,800
- Bayangkan 1 mesin boleh dapat rm4,800; kalau 10 mesin rm48,000; yang bestnya 10 mesin tu bukan direct kita shj tapi indirect kita juga iaitu group sales.. maximum hingga 8 points.. best kan? Banyak kan? Itu baru 8 points commission iaitu yg basic shj belum masuk income lain lagi.

- Eduacationl allowance

- Selepas dapat pangkat 6A => ada education allowance iaitu rm600
- Jika di bawah kita ada 6A => education allowance rm150
- Jika di bawah kita ada 2 level 6a => education allowance rm150
- Ketiga-tiga di atas adalah hingga infiniti melebar

- 6A Bonus

Batch 6a Pertama BisnesJaya

Tahniah my 1st two 6a's Miss VP Zaimah & the youngest 6a malaysia in the world pasangan PaliPadu/Shifa & their team! We r da best!
P/s: 6a ni dh collect lebih kurang rm200ribu! Perghhh!
Frm sifu mus:
Ucapan tahniah pada Dato Jah kerana naik ke pangkat 6a2 dalam tempoh 3 bulan satu pencapaian yang luar biasa HEBAT. You are a real CHAMPION of CHAMPION. We are very proud of you.

- Step-up Bonus

- 6A2 Bonus

- Dapat rm100 per mesin sehingga 8 levels 6A
- So, kalau 100 mesin sebulan => dpt rm10,000 sebulan /
200 mesin => rm20,000 /
500 mesin => rm50,000 /
1000 mesin sebulan => dpt rm100,000 sebulan.
Banyak kan? Memang banyak.

- Ada macam2 lagi bonus

- Leadership bonus - tiada had berapa leg dari 6A hingga 6A100 ; tiada had berapa dalam dash 2 (6A2-2) hingga dash 8 (6A100-8)
- Ada monthly bonus, ada quaterly bonus
- Jika pangkat 6A2-3 - anggaran income rm2juta hingga rm5juta /
6A2-4 rm10juta /
6A2-5 rm20juta hingga rm50juta
Gila kan, banyaknya...

Career Path

[Belum pernah ada lagi dalam biz network marketing kita dengar income "PENCEN"!]

..iya pencen, maknanya sekali layak akan terus dpt seumur hidup income tersebut! Ohsem dasat kan? Tu arrr x nak dengar betul2 marketing plannya..

Once dpt pangkat 6a2-3 dpt pencen usd5ribu sebln tiap2 bulan seumur hidup kita. Usd tu... kali lah 4+ utk rm.
Pangkat 6a2-4 dpt usd10ribu
6a2-5 usd15k
6a2-6 usd20k
6a2-7 usd40k
6a2-8 usd80k brsamaan rm340ribu+ sebln tiap2 bln... giler bnyk tu income pasif & berterusan seumur hidup kita! Ini sah giler! :)

Income aktif pun dpt dr usd3ribu (6a) hingga ke usd800,000 (6a2-8). Bnyk giler tu duitnya... Overpaid? Sudah tentu tidak sbb x semua org dpt & tahu strategi yg betul utk dptknnya... syyyy rahsia... join dgn team kjah bisnesjaya-champion kami bgtahu rahsia ni. Kepakarn ku adalh maksimum income... dh trbukti di 3 biz brlainan - multijutawan pantas & dh lahirkn lebih 10org jutawan.

Contact kjah di 019-310 5171 utk dpt penerangan eksklusif pasal kangen biz.

& Lagi satu yg paling best produknya yg superb bg manfaat kpd kesihatn kita. Just change yr water, yr life will definetely b changed indeed!

Tu arrrr suh dengar cerita sampai habis tak nak dengar... dok bangga2 dia income pasif, yg kita ni income aktif... tp dia tak tahu kita ada income PENCEN! Paham tak income pencen? Maknanya tiap2 bulan dpt! Itu yg kami kejar sebenarnya... tu arrr korang tak tahu sbb x nak dengar cerita lengkap!

Masih lagi nak eksyen2 tak nak check-it-out dari sumber yg betul? Pi dpt maklumat dari pakar2 tipu kat luar sana... kan ker mengong...
Dah, masih belum trlambat.. contact kak jah di 019-310 5171 utk nak tahu cerita betul.

Sebenarnya income aktif ker, pasif ker, pencen ker... semuanya bagus. Compliments each other. Yg penting kita gali semua - gali guna kapal korekkkkkkk.......

Enagic 14 stations

Sifu saya cakap (sifu mus) buat biz ni sampai:

Peringkat pertama kat stesen 6 (6a) - income terkumpul +-RM200K - peringkat ini biz baru bermula (dah collect 6 angka ratusan ribu - biz baru bermula... giler!)

Peringkat kedua kat stesen 9 (6a2-3) - dah masuk skim pencen dgn income pencen USD5K setiap bulan seumur hidup (RM20K+). Income lain2 yg aktif 6 angka RM sebulan. Masa ni sifu cakap boleh pegi bercuti main ski. (Mana ada network marketing lain kat luar sana yg ada income pencen... lagi giler!)

Then peringkat seterusnya kat stesen 10 hingga 14 (6a2-4 hingga 6a2-8). Masa ni sifu cakap saya akan ketawa terbahak-bahak sepanjang perjalanan... hehe p/s: sekarang pun dah ketawa sifu... :)

Sifu saya cakap lagi bila dah sampai stesen
6a2-3 dah collect RM2Juta hingga RM5Juta, stesen
6a2-4 dah collect RM10Juta,
6a2-5 RM20Juta hingga RM50Juta.
Haisykkkkk income banyak giler tuh!

Baru 4 bulan buat, saya dah sampai ke stesen 7 (6a2), dah separuh perjalanan! Hmmm looking forward cuti nak main ski (stesen 9). Sementara tu cuti sekejap main salji, esok (23-Jan-2016) gi London UK & France seminggu ;)

Tq sifu mus & barisan my upline yg membantu.
Tq BisnesJayarian yg teamwork... Together we go Fast, Farrrrr, & BIG!

~Dato' Jah, Pakar Network Marketing
Kali ni dah jumpa network marketing LAUTAN EMAS... jom sama2 kita gali guna KAPAL KOREKKKKK...!!

- Hadiah pertandingan top sponsor bulanan hingga usd10,000 ; top group sales bulanan hingga usd3,000 ; top sponsor tahunan - sebuah kereta mewah

* Soalan cepumas - syarikat tak overpaid ker bayar bonus banyak2..? Good question.

Jawapan : Syarikat tidak overpaid sebab yg syarikat mesti kena bayar adalah 8 points bonus sahaja. Bonus2 lain hanya kpd yg layak sahaja & kita tahu tdk semua yg layak. Haaaa ini lah kelebihan join bawah rangkaian kjah iaitu BisnesJaya-Champion, kami ada sifu no.1 di dunia yg ajar kami strategi nak dapat income2 ini.

Tarikh Bayaran

-  Direct Sales 8 points bonus - akan dapat dalam masa 3 hari bekerja

-  Indirect Sales 8 points bonus - dalam masa 10 hari bekerja

-  Leadership bonus, dll bonus - setiap hujong bulan, di bayar monthly & quarterly.

-  Contoh salah satu transaction income kangen kjah:

Transaksi mb2u

Memang betul2 duit mcm air ni...
Bukan sebarangan air... air ajaib kangen water...
Tak join pun anda tetap minum air... malangnya anda minum air yg salah... huhu

 

Yg dh tahu, tahu lh x susah nak dpt rm1juta sebln - 208org shj grp sales SD within 8 points selepas dpt 6A. Ramai yg x dpt tido mlm lepas dengar marketing plan & saksikn sendiri keajaiban air ni. Yg lum tahu details tu sila2kn ler dptkn detailsnya. Leh pm kjah di 019-310 5171.

Produk superb seme org minum air. Dengar penerangan lengkap dulu.

Rebut peluang dtg ke rumah kjah buat penerangan EKSKLUSIF di rumah kjah Bandar Kinrara 9 Puchong, default setiap Jumaat 8.45mlm. Ketepikn sebentar urusn lain anda yg tak akan habis2 tu, nak tunggu waktu free/ready - where got one? Ini penting... change yr water change yr life!

Peluang yg besar itu dtg secara tiba2...

Nxt session boleh tengok kat my facebook ‘Jahlilawati Abu Bakar’ bila date & time kjah buat preview. Pls pm kjah di 019-310 5171 kpd yg nak hadir utk urusn logistik.

Kjah akan:

.. bagi ilmu2 berkaitn
.. buat demo
.. bagi air
.. bagi buku
.. bagitahu rahsia mcmmn nak dpt income bnyk, senang, & cepat

.. semua di atas kjah bagi/buat/bagitahu secara PERCUMA shj. Mahai niiii... drp world record breaker & income rm400 ribu di bulan pertama!

No worries, tiada ikatn, lepas dengar anda sendiri decide. Yg penting anda dh tahu 1 ilmu basic utk kesihatn anda & keluarga anda. X nak buat biz pun x pe.

Kpd yg minat dgn biznya, jgn risau pasal modal.. sbb ianya langsung tdk membebankn. Ada duit buat sekali byrn, x cukup duit boleh buat installmnt, x de duit boleh join dgn rm53shj! Hah mn ada beban. Sbb tu sngt penting utk dptkn maklumat lengkap. & Produknya pun its not mesin water filter yg bnyk jual kat pasaran tu, ianya adalh medical equipmnt, telah di gunakn di hospital2 jepun secara meluas selama 40thn. Proven testimoni bnyk!

So bg peluang kpd diri anda dengar maklumat yg betul & lengkap dr org yg dh brjaya melakuknnya bukannya dengar sikit here & there & dr org2 yg x brjaya buat pun...

Kpd yg nak dtg sila pm kjah hari ini di 019-310 5171 utk kjah share alamat & location. Tq

Itu la masalah org yg x dengar cerita sampai habis... Brape ramai org yg beli kereta, lgi mahal, adakh mereka yg beli kereta tu ada duit? beli cash? mana ada.. majoriti buat loan.. ok jer.. x de bising2pun... Ini buat loan utk kesihatn u & seluruh isi keluarga u brkira & di pandang serong... kan ker sengal tuh!

Kalau u betul2 sayangkn mak.abah u, jdlh anak yg prihatin, belikn hadiahkn mesin kangen ni utk mereka. Bg doktor peribadi kpd mereka, doktor peribadi yg ada kat rumah mak.abah u 24x7. Dah la ko x bnyk masa spend utk mak.abah, duit pun x brape bagi mana, at least ko jagalah kesihatn mereka. Mereka sure akan appreciate sngt apa yg ko buat. Sure menangis kegembiraan mak.abah ko. Ini dok tambah hutang upgrade kereta, dll benda kehendak u kat rumah u. Mak.abah kat kg sakit x hirau pun. Anak apa ni? Anak buluh betung!

Tu arrr ckp jer lebih mereka ni...
Ko x nak beli mesin ni ko punya pasal la, x de hal, yg jd hal ko dok hentam biz kangen ni. Kan dh cari pasal. Apsal cari pasal? Itula hati busuk hasad dengki. Kena cuci dgn air kangen nih!

Tu arrr ada yg tong kosong jer... mcm yor2 heboh kat fb tp kejyaan x ke mn pun... sponsoring x ramai pun ckp jer brdegang, grp pun bukan service sngt, ckp jer lebih, bukan turun padang bantu direct pun...

Tp ada yg genuine buat & brjaya. Nak brjaya ikut la org2 ni... Bukan susah pun. Selagi ego tdk ditundukkn buat la apa shj x kn brjaya or kalau brjaya sekejap jer

 

<Bagi Buku Keajaiban Air & ph Tester>

Training2 Yg DiSediakan:

 
SCDJ

Think & Grow Rich     Good to Great

Science of Getting Rich     Law of Attraction

Colors of People


<Latar belakang Sifu Mus>

.
.
.

Apakah risiko anda buat biz x jadi? Anda & keluarga anda terpaksa jadi sihat!
Last sekali nak tanya lagi - ada air lain yg terpasang kat sink rumah u, bila2 u nak bukak jer paip tu, yg boleh bagi benefits sbgmana air dr mesin kangen ni boleh bagi? Jawapannya - mana ader...! Tak tukar gak lagi memang x sayang dgn kuniaan tuhan iaitu tubuh badan kita x dijaga dgn baik.

 

Gambar2 aktiviti2:-

Antara preview/demo kangenwater di rumah kjah...

Preview Rumah KJah     PaliPadu Demo

Palipadu sedang buat demo kangen... sebijik2 mcm kjah... 90%... ada certain2 part lebih bagus...


Beli Mesin Kangen kat HQ Enagic di Mid Valley

Beli Mesin

Sayang baby bru ku ni mr bentley...

My Bentley     My Bentley - Dalam

Dh beli baru tahu rupanya 6,000 cc. Engin bunyi mcm ferari. Jam cenoit kat tengah tu rege pun dekat rm30ribu... huhu

Sapa nak beli kete mewah idamn anda cepat jom buat kangenwater biz dgn kjah... 2 bln jer pun dh boleh beli... pm kjah di 019-310 5171

BISNIS KREATIF - KISAH INSPIRATIF DAN STRATEGI DALAM BISNIS KANGEN WATER

youtube.com

Temubual segmen Bisnes Kreatif President TV Indonesia bersama Dato Jahlilawati dan Maslina Malek 
Kangen Water

http://youtu.be/AySjkE8u1qU


 
Sleeping Giant
 
75% Water

Sept-2015

Salam... Syukur Alhamdulillah lagi...

Kak Jah jumpa peluang ini, sambut peluang ini, & kongsi peluang ini. Tq Allah kerana rezeki mu yang bertambah ini.

Berilah peluang kepada diri anda dengan membaca website ini dari mula baris pertama sehingga habis baris terakhir, baca sekerat-kerat tu yang tak berapa "nampak" tu, rugi..., anda dah sampai ke page website ini, luangkan beberapa minit masa berharga anda, ianya bakal membuka satu lembaran baru yang luarbiasa hebat dalam hidup anda - Kangen! ("Kembali kepada asal")
 
*****

Setiap yang berlaku pasti ada hikmahnya... Semoga penambahan ini (tambah dari segi bisnes) membawa lebih manfaat kepada lebih ramai lagi orang di luar sana. & keberkatan... hingga ke syurga Allah... Amin.... Amin...

New Oceans

 

Jd lh org2 yg bijak... dtg check-it-out sendiri dulu... dengar direct penerangan bukan nya dengar ckp org here & there dr sana sini. Dh dpt mklmt lengkap then sendiri decide.

X de yg rugi... kalau x minat bhgian biz nya pun dengar bhgian product pun dh bagus sngt. Dpt ilmu basic yg betul pasal air. Sesungguhnya trlalu ramai di luar sana minum air yg salah.

Dh selesai presentation kjah bg percuma air 1 botol 4 liter, minum sendiri rasailh perubahn tuboh badan anda sendiri, the product speak for itself, ckp bnyk pun x guna.. kjah juga akan bg prcuma buku pasal air ini, trkejut bca nanti betapa bnyk kita x tahu pasal air yg trbaik utk kehidupn kita ni.

Tiada ikatn apa2... kjah just nak share ilmu brmanfaat ni.

Jemput dtg jika kjah tiada hal lain setiap Jumaat jam 8.45 mlm kjah buat sesi penerangan di rumah kjah bndr kinrara 9 puchong. Sapa yg nak dtg pls confirmkn utk urusn logistik & kjah 0193105171 akan bg alamat penuh. Dtg jgn x dtg. It might save yr life.


Pencapaian Kak Jah:




Gambar & Contact Nom. Agen KW


































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































 

Home :: Kangen Water :: Tone Excel